Om HPI

Om HPI

HORNBÆK PLAST INDUSTRI A/S er en 100% dansk ejet og ledet virksomhed, grundlagt i 1957. Vi har igennem tiden både været storleverandør af legetøj og kasser til cassettebånd. Udviklingen og en bevidst produktstrategi har dog med tiden ført os i en anden retning.

Vi er i dag en virksomhed i god vækst, med kunder i både ind- og udland og råder i dag over maskiner, der er blandt de bedste og mest højteknologiske på markedet. Hurtiggående CNC-styrede maskiner, investering i automatik – pakkeri, nytænkning og en filosofi om at være på forkant med udviklingen, har gjort os til en af de største udbydere af fødevareemballage på det danske marked.

Vi er totalleverandør indenfor flasker og kapsler, og al produktion sker med baggrund i specifikke kunde- og markedskrav. Vi fremstiller store som små partier i forskellige materialer og farver, og vi ser fleksibilitet og leveringssikkerhed som vore varemærker.

Vi udvikler løbende nye produkter – ofte i samarbejde med vore kunder – og har derfor altid nye produkter undervejs. Ved specielle designønsker står vort topmoderne værktøjsmageri WBL Værktøj til Deres disposition. Hornbæk Plast Industri A/S leverer produkter, der passer – til kundens og tidens krav.