Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

I HORNBÆK PLAST har vi fokus på, at vi laver det, vi er gode til. Vi overlader derfor andre opgaver til virksomheder, hvis kernekompetencer matcher opgaven.

Vi har kontakt til designere og konstruktører hvor vi vælger den samarbejdspartner, som vi mener passer
bedst til den specifikke opgave. Værktøjskonstruktion udføres af forskellige værktøjsproducenter i såvel Danmark som udlandet. Ved distribution og logistik vælges en af vores faste samarbejdspartnere afhængig af tonnage, frekvens og
afhentning- og afleveringstidspunkt. Således sikrer vi os, at vi kan levere vores produkter til kunden på rette sted og rette tid og i rette mængde. Og altid “on time”..

Kvalitet der passer – Til tiden.

 

HORNBÆK PLAST’s kerneområder er plastflasker og plastkapsler. Ønsker kunden en kapsel som ikke forefindes i vores sortiment – Så henviser vi kunden til den af vore samarbejdspartnere som kan løfte opgaven. Eller vi laver et samarbejde mellem kunde/ekstern levearndør og os. Et samarbejde som så skræddersys specifikt til den givne opgave.

Derudover har vi kontakt til virksomheder som har specialiseret sig i levering af bægre og låg. Det betyder, at vi til visse kunder har tilbudt samlede leveringer af flasker med tilhørende kapsler OG bægre med tilhørende låg.